Phuket strandvakanties


Het tropische eiland Phuket is het grootste eiland van Thailand en één van de mooiste eilanden van Azië. Phuket ligt op amper een uurtje vliegen vanuit Bangkok. Het biedt met zijn prachtige stranden, pittoreske dorpjes, een heuvelachtig natuurlandschap met regenwouden, kokospalm- en rubberplantages, watersporten en entertainment, vele winkels en (vis)restaurants, comfortabele strandhotels en resorts alle ingrediënten voor een onvergetelijke droomvakantie. Vooral de westkust van het eiland heeft stranden met uitzonderlijk fijn wit zand. Hier liggen enkele van de mooiste resorts ter wereld die alle voorstelbare luxe bieden. Van de verschillende stranden op het eiland is Patong Beach het meest geliefd. De plaats heeft een internationaal publiek, een gezellig nachtleven en veel mogelijkheden tot watersporten. De ten zuiden van Patong gelegen stranden van Karon en Kata zijn rustiger. Phuket biedt de mogelijkheid tot het maken van veel uitstapjes, zoals naar Khao Sok, de Phi Phi eilanden en Phang Nga Bay met het befaamde "James Bond" eiland en zijn unieke kaarsrechte kalksteenrotsen.Tui Reizen Phuket

De populaire parel van het zuiden. Phuket trekt naast zonaanbidders ook veel natuur en cultuurliefhebbers. Het landschap is heuvelachtig met veel loofbos en een grillige rotskust met aan de westkant mooie, verzorgde zandstranden en leent zich uitstekend voor het maken van verschillende excursies. In Patong vind je veel amusement, een levendig centrum en een bruisend uitgaansleven.
Ook kinderen zullen het beslist naar hun zin hebben in Phuket. Zijn het niet de mooie zandstranden en de zee die ze bezighouden, dan zijn het toch wel de verschillende dierenfarms. Daarnaast kan men een bezoek brengen aan een dierentuin. Erg leuk is het themapark FantaSea.

Tui Strandvakantie Phuket

https://www.dejongintra.nl/vakantie/thailand/midden-thailand/pattaya/thai-garden-resort/

De Jong Intra Zonvakantie Phuket

Met een rijke culturele erfenis en weelderige natuurlandschappen is Thailand een fantastische bestemming om te ontdekken. Het is een land vol contrasten met kleurrijke plaatsen, mensen, gewoontes, feesten en tempels. Wat jouw voorkeur ook is: het heerlijk ontspannen in een van de gezellige badplaatsen, het verkennen van jungletrajecten, kennis maken met bergstammen of verbaasd staan van de prachtige tempels. De Jong Intra geeft je de keuze tot een vakantie van jouw dromen.
Als jouw voorkeur uitgaat naar een ontspannende vakantie biedt De Jong Intra strandvakanties naar Phuket aan. Je vliegt dan van en naar jouw bestemming en bij boeking kun je tevens een transfer van en naar jouw accommodatie in Phuket reserveren.
Ook kun je zelf je pakket voor jouw verre strandvakantie samenstellen door meerdere losse nachten in diverse accommodaties aan de verre stranden met elkaar te combineren om zo een zeer afwisselend pakket te creëren. Je kunt heerlijk ontspannen en zwemmen aan de tropische stranden van Phuket. Tevens bieden vele hotels in Phuket de mogelijkheid om bij de receptie diverse excursies en watersporten te bespreken.

De Jong Intra Phuket


WTC Vakanties Phuket

Thailand is een aantrekkelijke bestemming op WTC.nl. Thailand heeft veel te bieden. Zo kun je op een vakantie Thailand naar het levendige Bangkok waar prachtige paleizen en tempels te vinden zijn of kun je naar de rustigere gebieden zoals Phuket en Koh Samui. Deze laatst genoemde gebieden staan bekend om hun prachtige natuur met schitterende stranden. Echter zijn deze bekende gebieden niet het enige wat een vakantie Thailand te bieden heeft. Er is ook nog veel ongerepte natuur waar de toerist nog niet alle aandacht op zich heeft gevestigd en dus nog veel te ontdekken valt.

WTC Vakanties Phuket