Thailand Groepsreizen en individuele rondreizenDjoser Rondreizen Thailand Laos

Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.
Je combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heb je veel individuele vrijheid.


Thailand heeft een intrigerende mix van traditie, natuur en toerisme. Het is een land van vele facetten waar monniken rustig langs snelle de tuktuks lopen en waar je op straat van de heerlijkste maaltijden kunt genieten. Tijdens onze rondreizen door Thailand bezoek je oonder andere Bangkok, River Kwai, Ayutthaya, Chiang Mai en Koh Chang of Koh Samed. Ontdek de dynamische hoofdstad Bangkok, de prachtige natuur bij de 'River Kwai' en de tempels van de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukothai.
Er zijn ook combinatiereizen mogelijk. Zo kun je naar Thailand en Laos of naar Thailand en Cambodja. Ook is er een bijzondere reis door Thailand, Laos en Zuid-China.

Djoser Reizen ThailandDe Jong Intra Groepsrondreizen Thailand

Met een rijke culturele erfenis en weelderige natuurlandschappen zijn Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja fantastische bestemmingen om te ontdekken. Het zijn landen vol contrasten met kleurrijke plaatsen, mensen, gewoontes, feesten en tempels. Wat jouw voorkeur ook is: het heerlijk ontspannen in een van de gezellige badplaatsen, het verkennen van jungletrajecten, kennis maken met bergstammen of verbaasd staan van de prachtige tempels. De Jong Intra geeft je de keuze tot een vakantie van jouw dromen.
De Jong Intra Vakanties biedt jou de meest complete groeprondreizen en individuele rondreizen naar Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja met voor de meeste reizen Nederlandssprekende reisleiders en Engelssprekende lokale gids in kleine groepen. Een uitgebreid individueel aanbod dat makkelijk aan elkaar te koppelen is (bouwstenen, modulair en flexibel) en makkelijk te boeken (rondreizen per auto met of zonder privé-chauffeur, excursies etc.).

De Jong Intra ThailandKoningaap Reizen Thailand

Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor "hun" land. Koning Aap Reizen organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.

Thailand kent talloze hoogtepunten. Een uitgebreid bezoek aan Bangkok mag vanzelfsprekend niet ontbreken tijdens je rondreis door Thailand. Wolkenkrabbers, het chaotische verkeer, tempels, een berucht nachtleven, levendige markten, kraampjes met de lekkerste gerechten, grote shopping malls, Chinatown. Ook qua natuur kom je tijdens je rondreis door Thailand volop aan je trekken. Je kunt deelnemen aan een trektocht door de bergen om in contact te komen met kleurrijke bergstammen en het avontuur opzoeken in de prachtige jungle, terwijl je op het idyllische strand van een van de tropische eilanden tot rust komt. Waag je aan een van de watersporten of neem deel aan een duikcursus.
Tijdens de rondreis door Thailand kom je genoeg boeddhistische tempels en beelden tegen. Het boeddhisme is dan ook de rode draad van je Thailand rondreis. Wat dat betreft zijn de koningsteden Sukhothai en Ayutthaya absolute aanraders. Je kunt er vergapen aan de combinatie van kolossale Boeddhabeelden, prachtige lotusvijvers, mooie paleizen en tempels. Ook in Chiang Mai vind je tientallen tempels. Hier kun je ook de sfeervolle en kilometerslange avondmarkt bezoeken. Combineer je verblijf in de bruisende steden met de indrukwekkende natuurlijke en culturele schoonheid van het land tijdens jouw rondreis door Thailand.

Koningaap ThailandRiksjaTravel Rondreis Thailand

"Woudreuzen en bountyeilanden"... Laat je verrassen door kleurrijke bergvolkeren, ontdek verborgen paradijzen, soes met je voeten in het zand op Samui en slaap aan de Mekong. Bij Riksja Travel stel je met de reisspecialisten van Riksja Travel je eigen reis samen met behulp van bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reizen van 3 tot 6 dagen naar de meest intrigerende plekjes van een bestemming. Je slaapt bijvoorbeeld in een junglelodge, bush-chalet, koloniaal huis, en drijvende huisjes; kleinschalige en knusse accommodaties die de ware identiteit van Thailand laten zien.
Bij Riksja Travel reis je met je eigen auto, vliegtuig, trein of soms met een minibus.
Naast bouwstenen kun je eventueel ook kiezen uit een aantal individuele rondreizen. Dit zijn combinaties van bouwstenen waarbij je binnen twee tot vier weken Thailand kunt ontdekken. De reispecialisten van Riksja Travel kunnen je uit eigen ervaring hier alles over vertellen en uiteraard ook over de plekjes die zij zo bijzonder vinden in Thailand. Neem gerust contact met ze op.


RiksjaTravel ThailandSawadee Reizen Thailand

Al 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Sawadee combineert het gemak van een groepsreis met de vrijheid van individueel reizen. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verdergegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

De rondreis Thailand is een zeer afwisselende reis voor diegenen die naast de bekende hoogtepunten kennis wil maken met het dagelijkse leven op Java en Bali. Je kunt de reis zo zwaar maken als je zelf wilt omdat vrijwel alle activiteiten optioneel zijn.


Sawadee ThailandShoestring Avontuurlijke reizen Thailand

Actieve rondreizen met optimale vrijheid - vol afwisseling - intens genieten op een afgelegen strandje - lekker stappen in een exotische metropool - een spannende tocht door de jungle - en nog veel meer!
Shoestring.nl biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vijheid-blijheid principe. Ze laten hun reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.
Shoestring biedt kwalitatief uitstekende reizen voor zeer concurrerende prijzen. Ze vliegen met goede luchtvaartmaatschappijen en bieden prachtige, perfect uitgebalanceerde routes met sfeervolle accommodaties en prima transport. Ook dit jaar biedt Shoestring een groot aantal voordelige excursiepakketten aan, die je vooraf in Nederland kunt boeken. Lekker makkelijk zonder de organisatorische rompslomp ter plaatse!
Deelnemers aan de reizen van Shoestring zijn actief en avontuurlijk ingesteld, van alle leeftijden, kunnen intens genieten van verre landen en culturen en beschikken bovendien over een flinke dosis flexibiliteit en humor.
Tijdens de gevarieerde rondreizen van Shoestring door Thailand maak je kennis met tropische vegetatie en parelwitte stranden, maar je kunt ook genieten van het Aziatische stadsleven, indrukwekkende tempels en paleizen, van dans en muziek en vooral ook van de vriendelijke, kleurrijke bevolking en de smakelijke Thaise keuken.


Shoestring ThailandSRC Reizen Thailand

In het land van de glimlach begroet de Thai je vriendelijk en gastvrij. De bevolking is vriendelijk en betrekt jou graag bij de festiviteiten die het land eigen zijn. In Thailand bezoek je de prachtigste tempels en zie je overal op straat de monniken die hun leven wijden aan het boeddhisme.
Laat je inspireren voor een vakantie naar dit kleurrijke land: wij adviseren je graag over de beste reistijd, de bezienswaardigheden van Thailand geven je alvast een voorproefje van al het mooist dat je gaat ontdekken en de praktische informatie helpt je op weg naar een onvergetelijke reis.


SNP Reizen Thailand