Thailand Rondreizen


Djoser Rondreizen Thailand


Rondreis Thailand, 15 dagen

Ontdek in twee weken de hoogtepunten van Thailand, het ?land van de glimlach?, Bangkok, Kwai Rivier en Chiang Mai. Geniet na op het strand van Koh Samed.

EUR 1595.00

Rondreis Thailand, 21 dagen

Complete rondreis die de bekende hoogtepunten van Thailand die Bangkok, Kwai Rivier en Chiang Mai combineert met de oude hoofdstad Sukothai en het nationale park Khao Yai. Het eiland Koh Chang is een relaxed einde van de reis.

EUR 1695.00

Rondreis Thailand Zuid, 21 dagen

Afwisselende rondreis langs de Thaise kust en de parken Sam Roi Yot en Khao Sok. Een mooie bootocht in Phang Nga baai en een uitgebreid verblijf op het tropische eiland Koh Pha Ngan.

EUR 1895.00

Rondreis Thailand & Laos, 24 dagen

Rondreis langs de bekende hoogtepunten van Thailand en het minder bekende Laos. We bezoeken o.a. Bangkok, Kwai Rivier en Chiang Mai in Thailand en Vientiane en Luang Prabang in Laos.

EUR 2095.00

Rondreis Thailand & Cambodja, 21 dagen

In Thailand bezoeken we de metropool Bangkok, gaan we op zoek naar wilde dieren in Khao Yai NP en sluiten we af op een zalig palmenstrand. In Cambodja bezoek je uiteraard het imposante tempelcomplex van Angkor Wat, maar ook afgelegen authentieke, charmante dorpjes in de omgeving van Battambang en Kampong Cham.

EUR 1895.00
Koningaap Reizen Thailand


Familiereis VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND AVONTUUR - 21 dagen; Aziatische ervaringen

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. De oude wijken van Hanoi, varen tussen de rotseilanden van de Halongbaai en Japanse bruggetjes in Hoi An. Een amusementspark en een zwemparadijs, brommertjes en markten in Saigon, de tempels van Angkor Wat en een prachtig ?bounty? eiland! De hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Thailand laten zich prima combineren in deze rondreis van drie weken. Over afwisseling heb je duidelijk niet te klagen.

EUR 2295.00

Familiereis THAILAND AVONTUUR - 22 dagen; Het 'Land van de Glimlach'

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar die een tropisch landschap met gouden boeddhistische monumenten combineert. Je bezoekt kleurrijke bergstammen en kunt ontspannen op een eiland in de azuurblauwe zee. Je hebt de mogelijkheid mee te gaan op een avontuurlijke trekking door de weelderige natuur. Ook kun je tijdens deze Thailand familiereis de miljoenenstad Bangkok verkennen. Andere bestanddelen: heerlijk eten, diverse watersporten en imposante tempels.

EUR 1695.00

Familiereis THAILAND TOTAAL - 22 dagen; Tempels, tuk-tuks, bountystranden

Dit is een Thailand familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Het 'Land van de Glimlach' is dé genietbestemming bij uitstek. Thailand heeft een vriendelijke bevolking, prachtige natuur en schitterende tempels. Ook vind je er tropische stranden en misschien wel het lekkerste eten ter wereld. Deze rondreis Thailand laat je de fascinerende verscheidenheid van dit land zien. Van de kosmopolitische metropool Bangkok en kleine bergdorpen in het noorden, tot de witte palmstranden en groene jungle in het zuiden.

EUR 1895.00

Familiereis NOORD-THAILAND KIDZ - 15 dagen; Boeddha's, palmen en watervallen

Dit is een Thailand familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Deze tweeweekse rondreis combineert de hoogtepunten van Thailand met een heerlijk verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk kun je kennismaken met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt boeddhistische tempels en kunt kleurrijke bergstammen ontmoeten tijdens een indrukwekkende optionele trektocht in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren op het tropische eiland Koh Samed.

EUR 1395.00
Riksja Travel Thailand


Bouw je eigen Thailand reis

Stel zelf je Thailand reis samen door bouwstenen (korte individuele reizen) met elkaar te combineren. Zo reis je van de levendige hoofdstad Bangkok naar kleurrijke bergvolkeren in het noorden die je vanaf de rug van een olifant passeert. Of kies voor een reis in het zuiden naar knalwitte stranden op bekende en onbekende palmeilanden. Met Thailand online verblijf je kleinschalig in de sfeer van het land, zoals een avontuurlijke junglecottage, drijvend huisje of een bungalow in een verborgen paradijs. Ervaren reisspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van je ideale reis.

EUR 75.00

Easy Going Bangkok op de fiets

Een bijzondere manier om de stad Bangkok te leren kennen. Met deze bouwsteen van Thailand online fiets je door smalle steegjes en fietspaden, langs rijstvelden en klongs. Je overnacht knus in een centraal hotel, nabij de bekende Khao San Road. Zo verblijf je niet midden in de drukte, maar zit je er op steenworpafstand vandaan.

EUR 145.00

The river and the railway

Met deze bouwsteen van Thailand online reis je anders dan anders naar het beroemde gebied rond de River Kwai. Je bezoekt een unieke treinmarkt, waar lokale kraampjes uitgestald zijn tussen de spoorrails. Als de trein komt, klappen alle kraampjes in en boemelt de trein op centimeters van alle koopwaar langs. Zo snel de trein voorbij is, klapt en schuift alles razendsnel weer uit en gaat de markt door alsof er niks aan de hand is. Vervolgens maak je een rit over de historische Dodenspoorlijn en boemel je langs steile bergen met aan de andere zijde spectaculaire uitzichten over de River Kwai. Je bezoekt ook de bijzondere Erawan watervallen, die bestaan uit 7 niveaus. Je overnachting is romantisch in een drijvend hotel, dat verlicht wordt door flakkerende olielampjes en waar je niets anders hoort dan zingende krekels.

EUR 180.00

Trek van bergdorp naar bamboevlot

In tegenstelling tot veel andere korte Noord-Thailand trekkings, brengt deze driedaagse trekking van Thailand online je verder weg van de bewoonde wereld en dieper het berglandschap in. Je overnacht authentiek bij kleurrijke bevolkingsgroepen. Je verkent bovenop de rug van een olifant de omgeving en je daalt op een bamboevlot de rivier af. Onderweg vertelt je ervaren gids alles over de flora en fauna in de uitlopers van de himalaya. Deze bouwsteen gaat rechts waar anderen links gaan.

EUR 123.00

Woudreuzen en meren

In het zuiden van Thailand stap je met Thailand online op de boot en vaar je over een spiegelglad meer naar drijvende bamboehuisjes. Steile rotsformaties rijzen hoog op uit het meer en vanaf de oevers spot je apen slingerend tussen lianen. Vanuit hier reis je de jungle in naar je houten lodge omgeven door dichte bebossing en met varens begroeide bomen. Met een tube daal je de jungle rivier af en lunch je uit een bananenblad tijdens een jungletrekking.

EUR 282.00

Eilandhoppen aan de oostkust

Twee bekende eilanden aan de oostkust, Ko Samui en Ko Phangan, met elk hun eigen karakter worden in deze bouwsteen van Thailand online gecombineerd. Tussen de eilanden varen publieke boten, maar tijdens deze bouwsteen maak je de oversteek juist per traditionele houten zeilboot. Je vaart langs lagunes, rosteilanden en snorkelbaaien voor een ultieme eilandhop-ervaring.

EUR 228.00

A taste of Thailand | rondreis Thailand online

Individuele rondreizen van Thailand online zijn gecreëerd door bouwstenen (korte reizen) met elkaar te verbinden. De reizen zijn kant en klaar, maar pas ze gerust aan naar je wensen: een dagje langer of korter, of voeg een andere bouwsteen toe. Met deze rondreis van Thailand online bezoek je in 15 dagen de highlights van Thailand. Je ziet: metropool Bangkok - tentenkamp River Kwai - Khao Sok jungle - relaxt Ko Phangan. Je overnacht kleinschalig en bijzonder; in een tentenkamp bij de River Kwai en een drijvend huisje op een spiegelmeer, op weg naar je bungalow aan een tropische palmbaai. De reisspecialisten van Thailand online hebben zelf gereisd in Thailand en helpen je graag bij het samenstellen van je ideale reis.

EUR 796.00

Biking, bamboevlot en bountystrand | rondreis Thailand online

Met deze individuele rondreis 'Biking, bamboevlot en bountystrand' slaap je in een drijvend bamboehuisje op een spiegelmeer, maak je een rit op een olifant en eindig je in een knusse bungalow aan een knalwit strand. Een avontuurlijke rondreis langs plekken die wij graag bezoeken. Zo zie je: Bangkok per fiets - junglerafts River Kwai - tempelstad Ayutthaya - driedaagse bergstam trek - drijvende huisjes op junglemeer - Khao Sok NP - levendig Ko Samui. Rondreizen van Thailand online zijn gecreëerd door bouwstenen (korte reizen) met elkaar te verbinden. De reizen zijn kant en klaar, maar pas ze gerust aan naar je wensen: een dagje langer of korter, of voeg een andere bouwsteen in. Ervaren reisspecialisten van Thailand online hebben zelf gereisd in Thailand en helpen je graag bij het samenstellen van je ideale reis.

EUR 1257.00
Shoestring Thailand


Groepsreis Thailand Totaal; Land van de Glimlach

Deze Thailand groepsreis combineert een tropisch groen landschap met gouden boeddhistische monumenten. Je bezoekt diverse kleurrijke bergstammen, verkent de miljoenenstad Bangkok en kunt ontspannen op twee tropische eilanden in de azuurblauwe zee. Ook heb je de mogelijkheid mee te gaan op een avontuurlijke trektocht door de weelderige natuur. Andere bestanddelen: heerlijk eten, diverse watersporten, imposante tempels en een bruisend uitgaansleven. Kortom een groepsreis naar het 'Land van de Glimlach' met veel afwisseling en vrijheid.

EUR 1499.00

Groepsreis Laos, Vietnam en Cambodja ; Klassiek Indochina

In drie weken tijd maak je tijdens deze groepsreis kennis met de veelzijdigheid van het voormalige Indochina; Laos, Vietnam en Cambodja. Je reist door afwisselende natuur met fraaie karstrotsen, woest stromende rivieren en mooie stranden. Je maakt kennis met de vriendelijke bevolking op zowel het rustieke platteland als in de drukke miljoenensteden. Uiteraard bezoek je prachtige boeddhistische tempels en de overwoekerde ruïnes van de Angkor Wat; naast culturele zijn er tal van culinaire hoogtepunten tijdens deze Laos, Vietnam en Cambodja groepsreis. De schoonheid van het pure Indochina laat niemand onberoerd!

EUR 1899.00

Groepsreis Thailand & Laos; Monniken en bountystrand

Deze Thailand & Laos groepsreis combineert het mooiste van deze twee landen. Je komt door afwisselende natuur met karstbergen en watervallen. Je kunt zowel de tempelcultuur als het bruisende uitgaansleven van Bangkok ervaren en relaxen op de paradijselijke eilanden Koh Pha-Ngan en Koh Samui. Voor sportievelingen is er genoeg te beleven: wandelen, tubing, snorkelen en duiken.

EUR 1699.00

Groepsreis Thailand Avontuurlijk ; De hoogtepunten van Siam

Een prima combinatie van de culturele hoogtepunten van Thailand met een heerlijk afsluitend verblijf op een tropisch strand. Per boot, fiets of tuk-tuk maak je kennis met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt tijdens deze Thailand groepsreis boeddhistische tempelcomplexen, bedrijvige markten en smult van misschien wel het lekkerste eten ter wereld. Liefhebbers kiezen voor een optionele trektocht, waarbij je kennis maakt met de kleurrijke bergstammen in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren met een exotische cocktail op het strand van Hua Hin. Welkom in het ?Land van de Glimlach?!

EUR 1399.00
WTC Thailand


Bangkok to Siem Reap Express

Reizen van Bangkok naar Siem Reap gebeurt veelal per vliegtuig, maar reizen over land is veelal goedkoper en geeft u weer een totaal nieuwe ervaring. Rijden per comfortabele minibus of auto is daarnaast ook een prettigere en gemakkelijkere manier van reizen dan per openbare bus.

EUR 91.73

Mekong vervoerspas

A comprehensive trip through northern Thailand, Laos and Cambodia with the option to end in Bangkok, Siem Reap, Phnom Penh or Ho Chi Minh City. For travellers who have 4 weeks or more and want to see as much of these amazing countries as possible.

EUR 998.64

Highlights of Thailand, Laos & Cambodia: Standard

Tijdens deze privé-rondreis maakt u kennis met enkele hoogtepunten van Thailand, Laos en Cambodja. Na Bangkok bezoekt u de oude hoofdstad Ayutthaya en steekt u na een overnachting in een slaaptrein de grens over naar Laos. Hier brengt u o.a. een bezoek aan de klassieke Franse/Indochinese stad Vientiane en het historische en charmante Werelderfgoed stadje Luang Prabang. Na een korte vlucht bereikt u Cambodja waar een bezoek aan de ruïnestad Angkor absoluut niet mag ontbreken. Ontspan tot slot op het makkelijk vanuit Bangkok te bereiken eiland Koh Samet.

EUR 2724.36

Discover Thailand & Myanmar

Tijdens deze privé-rondreis maakt u kennis met Thailand en het weinig bezochte zuiden van Myanmar. Na Bangkok bezoekt u de legendarische River Kwai en de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukhothai. In Myanmar is de omgeving van Hpa-an is ideaal voor natuurliefhebbers, terwijl cultuurliefhebbers hun hart ophalen bij de Golden Rock en in Yangon. Ontspan tot slot op het makkelijk vanuit Bangkok te bereiken eiland Koh Samet.

EUR 2859.86

Highlights of Thailand, Laos & Cambodia: Superior

Tijdens deze privé-rondreis maakt u kennis met enkele hoogtepunten van Thailand, Laos en Cambodja. Na Bangkok bezoekt u de oude hoofdstad Ayutthaya en steekt u na een overnachting in een slaaptrein de grens over naar Laos. Hier brengt u o.a. een bezoek aan de klassieke Franse/Indochinese stad Vientiane en het historische en charmante Werelderfgoed stadje Luang Prabang. Na een korte vlucht bereikt u Cambodja waar een bezoek aan de ruïnestad Angkor absoluut niet mag ontbreken. Ontspan tot slot op het makkelijk vanuit Bangkok te bereiken eiland Koh Samet.

EUR 2973.47