Thailand vakantie met de kinderenDjoser Junior Thailand rondreis met kinderen

Djoser Junior organiseert voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 14 jaar groepsreizen naar Thailand. Tevens is er een aantal vertrekdata geselecteerd voor ouders met oudere kinderen van 10 tot 16 jaar. Speciaal voor gezinnen met kinderen van 1 tot en met 4 jaar biedt Djoser Junior aangepaste reizen naar Thailand aan buiten de schoolvakanties.
Het gemiddeld aantal deelnemers op de Juniorreizen is achttien en bestaat uit zowel twee- als eenoudergezinnen. De Djoser reizen naar Thailand zijn geschikt voor gezinnen die houden van een actieve manier van reizen. Met Djoser Junior op reis ontdek je de wereld samen met je gezin.
Complete rondreis langs de hoogtepunten van Thailand zoals Bangkok, het Koninklijk Paleis, Kanchanaburi en de rivier Kwai, de koningstad Sukhothai en Chiang Mai. Je eindigt jouw vakantie met het gezin op het tropische strand van Koh Samet.


Djoser rondreis Thailand met het gezinFox Thailand rondreizen met kinderen

FOX Family en Kids in het Land van de Glimlach! Thailand is bijzonder geschikt voor families die met kinderen reizen.
Geniet van de unieke combinatie van cultuur en natuur en bezoek de hoogtepunten van Thailand op een bijzondere manier. Onderneem actieve excursies, verblijf in een unieke tentenkamp aan de oever van de Rivier Kwai, Junglesafari en olifanten tour in de buurt van Chiang Mai, bezoek de Langnekstammen bij Mae Hong Son en rust uit op het tropisch eiland Koh Samed.


Fox gezinsvakantie ThailandRiksjakids Thailand rondreis met gezin

"Floatel de botel op de River Kwai"... Wandel op je gemak door een rijstveld, maak een jungletocht op een grote grijze olifant en slaap in een floatel op de River Kwai.
Bij Riksjakids boek je een individuele rondreis die leuk is voor het gehele zin naar culturele en exotische plekken waarvan het hele gezin kan genieten. De lokale bevolking is vaak dol op kinderen, hierdoor ontstaat snel, spontaan contact. Voor je het weet staan je kinderen te voetballen met lokale kinderen op het dorpsplein of plonsen ze met elkaar in het zwemparadijs. Bij Riksjakids kun je kiezen uit diverse individuele rondreizen. Deze rondreizen zijn samengesteld uit combinaties van bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reizen van 3 tot 6 dagen. Ook kun je met de reisspecialisten van Riksjakids je eigen rondreis samenstellen.
Je blijft vaak enkele dagen op dezelfde plek en reist soms waar dat praktisch is, met privé vervoer. Je slaapt op originele plekken waarbij rekening is gehouden met een toegankelijke kamer voor de kinderen. De reisspecialisten hebben zelf reiservaring met hun kinderen, kennen bijzondere plekjes in Thailand en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort. Neem gerust contact met ze op.


Riksjakids familiereis ThailandSNP Thailand groepsrondreizen met de kinderen

Ontdek Thailand: het land van boeddha's, monniken en klongs. Lekker rondreizen met je eigen gezin. Bezoek de vele hoogtepunten en kom op plekken die voor anderen verborgen blijven.
Beleef een spannende jungletrek, waarbij je overnacht in een primitief bergdorp bij het Karenvolk. Maak een fietstocht door de koningstad Sukothai en bewonder de boeddha's en tempels. Struin met een gids door het dichte oerwoud van Khao Sok Nationaal Park. En sluit de reis af op het prachtige eiland Koh Samui.


SNP Gezinsvakantie ThailandThailand kinderen actieve gezinsvakantie naar Thailand goedkope gezinsvakantie Thailand luxe gezinsvakantie Thailand Thailand vakantie kinderen actieve vakantie met kinderen Thailand aktieve vakantie met kinderen Thailand avontuurlijke familievakantie kinderen Thailand avontuurlijke vakantie met kinderen naar Thailand groepsreis met kinderen Thailand groepsreizen met kinderen Thailand groepreis met kinderen naar Thailand in vakantie met kinderen Thailand kindervakanties Thailand familiereis Thailand familiereizen Thailand familievakantie Thailand gezinsvakantie Thailand kids reis Thailand kids reizen Thailand kids vakantie Thailand kindervakanties Thailand kindvriendelijke reizen Thailand kindvriendelijke vakanties Thailand met kinderen op reis naar Thailand reis met kinderen Thailand Thailand reizen met kinderen vakantie Thailand met kinderen vakantie gezin Thailand vakantie kind Thailand vakantie Thailand met kinderen op vakantie met kinderen naar Thailand leuke vakantie met kinderen op vakantie met kinderen reis met kinderen Thailand reizen met kinderen Thailand rondreis met kinderen Thailand rondreizen met kinderen sportieve vakantie met kinderen Thailand met kinderen Thailand reizen kinderen Thailand tours vakantie met kinderen naar Thailand vakantie met kinderen Thailand Thailand vakantie met kleine kinderen vakantie Thailand met kinderen Thailand vakantiereizen met kinderen Thailand vakanties met kinderen verre vakantie met kinderen vliegreis met kinderen vliegreizen met kinderen Thailand groepsreis kinderen Thailand groepsreizen kinderen kinderen in thailand kinderen naar thailand met kinderen in thailand met kinderen naar thailand Thailand reis kinderen Thailand reisbureau kinderen Thailand reisorganisatie kinderen Thailand reizen kinderen Thailand rondreis kinderen rondreis thailand kinderen rondreis thailand met kinderen Thailand rondreizen kinderen thailand kinderen thailand met kinderen thailand met kleine kinderen thailand reizen kinderen thailand reizen met kinderen thailand voor kinderen vakantie thailand kinderen vakantie thailand met kinderen Thailand vakanties kinderen Thailand vliegreizen kinderen