Thailand strand en zonvakantiesDe Jong Intra vakantie Thailand

Met een rijke culturele erfenis en weelderige natuurlandschappen is Thailand een fantastische bestemming om te ontdekken. Het is een land vol contrasten met kleurrijke plaatsen, mensen, gewoontes, feesten en tempels. Wat jouw voorkeur ook is: het heerlijk ontspannen in een van de gezellige badplaatsen, het verkennen van jungletrajecten, kennis maken met bergstammen of verbaasd staan van de prachtige tempels. De Jong Intra geeft je de keuze tot een vakantie van jouw dromen.
Als jouw voorkeur uitgaat naar een ontspannende vakantie biedt De Jong Intra naast rondreizen ook strandvakanties naar Thailand aan. Je vliegt dan van en naar jouw bestemming en bij boeking kun je tevens een transfer van en naar jouw accommodatie aan één van de verre stranden reserveren.
Ook kun je zelf je pakket voor jouw verre strandvakantie samenstellen door meerdere losse nachten in diverse accommodaties aan de verre stranden met elkaar te combineren om zo een zeer afwisselend pakket te creëren. Je kunt heerlijk ontspannen en zwemmen aan de tropische stranden van Thailand. Tevens bieden vele hotels de mogelijkheid om bij de receptie diverse excursies en watersporten te bespreken.

De Jong Intra Vakantie Thailand


Fox zonvakantie Thailand

Het 'land van de glimlach' is een schitterende tropische bestemming met vele indrukken, zoals een tocht op de rug van een olifant en een bezoek aan de River Kwai. Ook de vele historische rijkdommen en de serene boeddhistische tempels zijn een bezoek waard.
Wil je liever genieten van de zon op één van de heerlijke stranden, ook dat is mogelijk in Thailand. Met een rijke culturele erfenis en weelderige natuurlandschappen is Thailand een fantastische bestemming om te ontdekken. Het is een land vol contrasten met kleurrijke plaatsen, mensen, gewoontes, feesten en tempels.

Fox strandvakantie Thailand


Kras Vakanties Thailand

Het 'land van de Eeuwige Glimlach' is gelegen in het hart van Zuidoost Azië en vormt de natuurlijke toegangspoort tot het verre oosten. Een koninkrijk met een rijke historie, tropisch klimaat en een ongekend vriendelijke en gastvrije bevolking. Buiten de bruisende hoofdstad Bangkok vind je een overweldigende natuurlijke schoonheid; regenwouden, groene rijstvelden en machtige bergen waar de bergvolkeren hun tradities nog in ere hebben gehouden.
In Kanchanaburi (net boven Bangkok) kunt je de beroemde Bridge on the River Kwai, erebegraafplaats bezoeken en dodenspoorlijn bezichtigen. Deze brug is gebouwd door Aziatische, maar ook westerse krijgsgevangene tijdens de tweede Wereldoorlog.
Ook interessant is het mythische gebied de Gouden Driehoek. De Gouden Driehoek staat om twee redenen bekend. Het is het drielandenpunt, het gebied waar Thailand, Laos en Myanmar (Birma) bij elkaar komen. Maar daarnaast was de Gouden Driehoek ook het gebied waar boeren opium verbouwde wat veel geld opleverde. In noorden van Thailand vind je twee grote steden: Chiang Mai en Chiang Rai. In Chiang Mai kun je de Doi Suthep tempel bezoeken, hoog gelegen in de bergen. De stad Chiang Rai staat bekend om haar handvaardigheidsindustrie.
Het zuiden van Thailand biedt hagelwitte, met palmen omzoomde zandstranden en idyllische eilandjes waar je volledig tot rust komt. Bijvoorbeeld op het prachtige eiland Koh Samui of Koh Phangan of in het plaatsje Cha-Am. Vergeet ook niet de befaamde Thaise keuken te proeven.
Kras heeft rondreizen naar het noorden en zuiden van Thailand. Ook voor singles biedt Kras prachtige single reizen Thailand aan. Met Kras is jouw vakantie goed geregeld, zodat je kunt genieten van een zorgeloze vakantie. Kras vliegt alleen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en op de vakantiebestemming biedt Kras 24 uur per dag service en er is Nederlandstalige reisleiding aanwezig.


Kras Vakanties Thailand


Tui Reizen Thailand

Tui biedt jou de meest fascinerende vakantiebestemmingen in verre landen. Voor elke vakantieganger heeft Tui wat wils. Van de zonnigste stranden, de meest fascinerende plekken van het land, fantastische appartementen en de mooiste hotels. Boek snel, want vakantie vieren doe je met Tui.

Voor de echte zon- en strandliefhebber heeft Tui hier een overzicht van de aller-aller-mooiste strandbestemmingen over de hele wereld. Waar je deze zomer ook lekker wilt gaan genieten, je vind het via Tui. Van voordelige appartementen tot super-de-luxe Golden Label hotels. Van heerlijk lui tot lekker actief, maar altijd superscherp geprijsd en met alle mogelijke zorg geselecteerd.

Tui Reizen Thailand


World Ticket Center Thailand

Via World Ticket Center kunt u snel en voordelig een last minute boeken naar Thailand. Naast uw lastminute reizen kan World Ticket Center ook uw hotel of autohuur in Thailand voor u boeken, voor een fly drive vakantie. Bij World Ticket Center vindt u goedkope last minute aanbiedingen, omdat er een vergelijking wordt gemaakt tussen de tarieven van alle touroperators en luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor kan World Ticket Center u de beste en voordeligste last minutes naar Thailand voorleggen.
Via World Ticket Center kunt u ook snel en voordelig een vliegticket of Last Minute naar Thailand boeken.

WTC zonvakantie Thailand